glow in the dark badminton shuttle blacklight

1,- per dag (1 incl. BTW) Bestel

Glow in the dark badminton shuttle

Goed zichtbaar in het donker.

Een aantal zaken is essentieel voor een geslaagd glow in the dark badminton evenement. Naast de lampen en UV tape is het ook super belangrijk dat de shuttle opvalt. Wanneer je niet optimaal kunt spelen, kan de lol snel vergaan. Kies daarom voor een goede glow in the dark badminton shuttle.

Glow badminton blacklight

Sommige zaken zijn essentieel.

Badminton glow blacklight

Sommige zijn optioneel.

Badminton blacklight glow in the dark

Zorg voor optimaal speelplezier.

Glow in the dark tape.

Wanneer u ervoor kiest om alle officiële lijnen van het badmintonveld te beplakken, heeft u 94,5 meter tape nodig. De smalle tape die wij leveren zijn 25 meter per stuk, dus daar heeft u er 4 van nodig. De brede rollen tape zijn 50 meter lang, dus daarvan volstaan 2 rollen.
Houd u rekening mee dat het erg handig is om ook de rackets te beplakken met UV tape. Zo ziet u niet alleen de shuttle, maar ook uw racket.

Overige informatie.

Voor alle vragen, tips, adviezen en raad omtrent Blacklight/ Glow in the dark sport evenementen kunt u terecht bij onze klantenservice. We zitten elke dag voor u klaar. Met onze zeer ruime ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, is er een zeer grote kans dat we al eens meegemaakt hebben waar u naar op zoek bent.
Klik hier om contact op te nemen.

Bestel