Beamer middel (5500 ANSI-Lumen)

120,- per dag (145.20 incl. BTW) Bestel

  • gebruikt HDMI en VGA

Beamer 5500 ANSI-Lumen

Voor ruimtes met veel omgevingslicht.

Onze “Beamer 5500 ANSI-Lumen” (Epson EB-2265U) is een krachtige 5.500 ANSI lumen projector voor presentaties en andere zakelijke evenementen. Deze beamer geeft haarscherp en kraakhelder beeld, zelfs in verlichte ruimtes. Dit maakt ‘m erg geschikt voor kantoor, beurs en expositie ruimte.
U kunt uw laptop direct aansluiten op de beamer o.a. via HDMI (of VGA, indien gewenst). Voor Apple producten bieden wij diverse verloopjes aan.
Standaard wordt de beamer geleverd met één voeding en één HDMI-kabel. U kunt extra kabels en verloopjes aanvragen bij uw bestelling.

Het opzetten en instellen is niet moeilijk. Wat niet direct lukt met de handige zoom- en focus draaiwielen kan altijd nog aangepast worden met de praktische afstandsbediening. Als klap op de vuurpijl heeft de afstandsbediening ook nog een ingebouwde laser pointer. Hiermee richt u de aandacht van het publiek waar u die hebben wil.
Voor een optimale ervaring dient deze beamer op gemiddeld 2,5 meter van het projectiescherm te staan (exacte positie afhankelijk van gewenste beeldgrootte). Als dit meer ruimte is dan u heeft, stellen wij onze short-throw beamer voor. Deze plaatst u direct voor het scherm.

Inhoud pakket:

  • De beamer, Epson EB-2265U.
  • Afstandsbediening met laser pointer.
  • Alle benodigde kabels.

Foto’s Beamer 5500 ANSI-Lumen.

Beamer 5500 ANSI-Lumen groot scherm huren

Sterke beamer voor een groot scherm.

Beamer 5500 ANSI-Lumen huren

Deze beamer is er klaar voor!

Epson EB-2265U huren met afstandsbediening

Epson EB-2265U huren met afstandsbediening.

Beamer projectiescherm en speakers huren PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Goede combinatie met ons projectiescherm.

Aanbevelingen bij Beamer 5500 ANSI-Lumen.

Hoewel ‘Beamer 5500 ANSI-Lumen’ natuurlijk los te huren is, is onze ervaring dat er vaak wel meer bij een presentatie komt kijken. Een scherm om op te projecteren, een tafel om de beamer veilig te plaatsen en verplaatsen, speakers en microfoons voor sprekers en achtergrondmuziek en een draadloze presenter met laser pointer om uw presentatie door te scrollen. Klik op onderstaande foto’s om meer te lezen over de producten die uw presentatie naar een hoger niveau tillen.

Presentaties op maat.

Uw eigen presentatie samenstellen kan behoorlijk tijdrovend en vermoeiend zijn. Wij bieden een alternatief: bel ons op, bespreek uw wensen en krijg direct per mail een offerte op maat opgestuurd!
Klik HIER of op de foto hieronder om naar de contactpagina te gaan!

Presentatie geluid speakers microfoon headset PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Overige informatie.

Heeft u een vraag of wilt u tips over het plaatsen van een beamer? Stuur een berichtje via ons contact formulier. Dan geven wij direct raad!

Ook iets kleins als een beamer komen we gewoon bezorgen! Bekijk de details voor bezorgen en opbouwen op deze pagina.
Kleine sets installeren wij tevens gratis voor u.

Voor alle evenementen, groot en klein, kijkt u op www.PartyZaan.nl.

Bestel