Beamer set scherm tafel huren

80,- per dag (96.80 incl. BTW) Bestel

Beamer set compleet

Ideaal pakket voor presentaties en voorstellingen.

Wanneer u een presentaties of lezing geeft, is het vaak handig om dat met beeldmateriaal te verduidelijken. Of misschien viert u een feest – verjaardag of bruiloft – en wilt u wat leuke foto’s voorbij laten komen? In beide gevallen is Beamer Set Compleet wat u zoekt!

Het pakket is snel te plaatsen en weg te halen, wat met beamers vaak handig is. Anders staan ze maar in de weg. Op uw verzoek plaatsen wij de gehele set en sluiten we alle kabeltjes aan.

In dit pakket zit:
– de beamer.
– een projectiescherm (met statief).
– een tafel, speciaal voor de beamer.
– benodigde kabels.

beamer huren

De beamer in actie.

beamer scherm huren

Degelijk projectiescherm op statief.

Geluid en muziek.

Bevat uw presentatie audio of lijkt het u een goed idee om de voorstelling met muziek te omlijsten? Huur er dan een kleine speaker set bij. Deze set is geschikt voor maximaal 80 gasten. Voor meer gasten raden wij meer of iets grotere speakers aan.
Deze speakers worden ook, heel simpel, rechtstreeks op uw laptop aangesloten. Zo lopen beeld en geluid precies gelijk. Het aansluiten is eenvoudig, maar we helpen u graag!

Geluid set huren in Purmerend

Beamer set compleet laadt zich makkelijk uitbreiden met een speaker set!

Sprekers.

Soms kunt u zich zorgen maken of de spreker wel verstaanbaar is. Omdat de presentatie of voorstelling buiten is, bijvoorbeeld. Of misschien staat het publiek verspreid over een groter gebied.
Dan is het raadzaam om er niet alleen speakers, maar ook een microfoon bij te huren. Ook dat bieden wij aan!
Hieronder ziet u de set voor toespraken en presentaties. Dat pakket bestaat uit twee speakers met microfoon en mengpaneel. De microfoon wordt standaard met een statief geleverd, dat hoort bij onze service.

pubquiz speakers microfoon huren

Voor toespraken en seminars.

Overige informatie.

Bij speciale gelegenheden is het belangrijk dat alles op rolletjes verloopt. Leveringen dienen op tijd te zijn en alles moet werkend en in orde zijn. Wij werken graag mee aan een strakke organisatie. Neem contact op via contact formulier om uw evenement soepeltjes te laten verlopen.

Indien u kiest voor bezorgen, helpen wij u geheel gratis met opbouwen en aansluiten! Lees hier alles over op onze pagina voor Bezorgen en Ophalen.

Een DJ die het geheel muzikaal omlijst? Misschien zelfs wel met een kleine lichtshow? Dat kan allemaal! Kijk snel op www.PartyZaan.nl!

Bestel