Bezorgen en ophalen.

Laat uw bestelling bezorgen en opbouwen!

Bezorgen en ophalen.

Altijd voor de klant onderweg!

Bij PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam berekenen we transportkosten door middel van ringen. Met ons depot in Zaandam als startpunt genomen kost het bezorgen en ophalen in regio’s die op gelijke afstand liggen hetzelfde. De binnenste ring – regio Zaanstad – kost 15 euro per retour. Een ring daarbuiten – bijvoorbeeld Purmerend – kost 25 euro per retour. Voor steden die daar weer een ring buiten liggen – zoals Haarlem – kost het 30 euro. Zo rijden we door heel Nederland zonder dat de kosten ‘per gereden kilometer’ uit de hand lopen.

Voor steden die toch een stukje verder liggen vragen wij u contact op te nemen voor een offerte op maat. Het centrum van Amsterdam is een uitzondering: dat is €35,- per rit.

Wanneer wij bezorgen en ophalen rijden wij tweemaal voor u heen en weer. Mogelijk kunt u transportkosten besparen wanneer onze medewerker aanwezig blijft bij uw feest of evenement (hoewel hier ook kosten aan verbonden kunnen zijn).

Parkeerkosten.

Soms moeten wij noodzakelijk parkeerkosten maken. Deze kosten zullen dan op nacalculatie gefactureerd worden.

Just to be sure:

Voor de zekerheid geven we twee voorbeelden:

Voorbeeld 1.

Wouter huurt een compacte speaker set. Deze wil hij laten bezorgen in Purmerend. Hiervoor rijden wij 2 keer heen en weer (bezorgen en ophalen). Dit kost 2 x € 25,- inclusief BTW.

Daarvoor stappen wij dus tweemaal voor hem in de auto. Dit scheelt Wouter dus zelf reizen.

Voorbeeld 2.

Mark huurt een rookmachine en een blacklight. Het bezorgadres ligt 5 kilometer bij ons vandaan. Ook hiervoor stappen wij tweemaal in de auto. Mark betaalt dus €30,- in totaal voor het bezorgen en ophalen in Zaandam.

Betalen bij bezorging.

U kunt uw bestelling vooraf betalen door het bedrag over te maken naar onze rekening.
Tevens kunt u pinnen bij de bezorger.
Let op: onze chauffeurs hebben geen contant geld bij zich!

Pinnen bij bezorgen en ophalen PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

U kunt bij onze bezorger pinnen! Dit kan ook contactloos.

Wanneer u huurt bij Licht en Geluid Verhuur Zaandam tekent u bij levering een huurovereenkomst en gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

*Ons adres is Kleine Tocht 33 in Zaandam.