prikkabel led multi color

30,- per dag (36.30 incl. BTW) Bestel

Prikkabel LED kleur 30 meter

Lichtsnoer met 60 lampjes in 6 kleuren.

Prikkabel LED kleur 30 meter is geschikt om grotere gebieden van een feestelijke sfeer te voorzien. Klanten huren dit lichtsnoer meestal voor een feestgebied buiten of festivalverlichting. Deze luxe prikkabel heeft maar liefst 6 verschillende kleuren lampjes. Hierdoor wordt het geheel kleurrijker en logischerwijs minder saai!

U kunt deze prikkabel rustig buiten laten hangen. Het rubber van de hoofdkabel is dik en stevig. Om elk lampje zit een beschermende rubberen ring, waardoor deze waterdicht is.

Combineer meerdere prikkabels om de gezelligheid pas echt te verhogen. De lampjes zijn niet zwaar en het lichtsnoer heeft een gewone stekker die direct het stopcontact in kan. Aan het andere uiteinde zit een contrastekker waarmee u de prikkabels eenvoudig aan elkaar kunt koppelen.

Het is onze ervaring dat veel klanten de afmetingen van hun ruimte of terrein onderschatten en daardoor een te korte prikkabel huren. Bereid u goed voor en voorkom dit!

Prikkabel LED kleur 30 meter.

Prikkabel kleur huren sfeerverlichting

Sprookjesachtige sferen.

Prikkabel kleuren bar verlichting

Vrolijk en uitnodigend.

prikkabel led kleur lichtsnoer huren

Gezellig en feestelijk.

Prikkabel LED kleur 30 meter multi color

Prikkabel LED kleur 30 meter.

Warm licht prikkabel.

Wellicht past een prikkabel met warme lampjes beter bij wat u voor ogen had. In dat geval verwijzen we u graag door naar de betreffende pagina.

prikkabel LED lichtsnoer

Warmere, chiquere sfeer.

Prikkabel LED kleur huren voor buiten.

Prikkabel is perfect voor feestjes in de tuin!

prikkabel led kleur Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Warm maar helder licht.

Informatie.

TIP: de volgorde van de kleuren van de lampjes is vast. U kunt deze door ons laten aanpassen in de kleuren die bij uw thema passen. Hier is wel een meerprijs en korte levertijd aan verbonden.

U kunt uw prikkabels bij ons ophalen, maar we kunnen ze ook bij u bezorgen! Indien gewenst kunnen we dan tips geven over het bevestigen en tie wraps meeleveren.
Bekijk hier de transporttarieven.

Heeft u vragen over het kunnen en effect van deze kabels, neem dan rustig even contact met ons op. U krijgt altijd een vriendelijk antwoord.
Neem contact op.

U kunt meer lezen over PartyZaan op www.PartyZaan.nl (ook voor de Algemene Voorwaarden) en de Over Ons pagina.

Bestel