PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam; DJ Booth LED hout

40,- per dag (48.40 incl. BTW) Bestel

DJ Booth LED Hout

Voor een rustieke uitstraling.

Wanneer u uw feest in een vrije, ongedwongen sfeer viert, past DJ Booth LED Hout helemaal bij het thema. Dit DJ meubel is gemaakt van blank hout over een (onzichtbaar) metalen frame, wat het geheel een natuurlijk aanzien geeft. Aan de voorzijde bevindt zich een lichtgevend paneel dat van kleur kan veranderen. Op de booth is plaats voor een standaard formaat DJ set en eventueel een uitbreiding van de DJ (extra mediaspeler, laptop of overige DJ gear). Het meubel heeft een lengte van 170 cm. en een breedte van 80 cm., waarmee het door alle normale deuropeningen past. De hoogte is afgestemd op de wensen en eisen van de moderne DJ.
DJ Booth LED Hout is voorzien van 4 wielen, waarvan 2 met rem, zodat het meubel eenvoudig te plaatsen en verplaatsen is.

DJ Booth LED Hout foto’s.

DJ Booth LED hout

Onderdeel van onze Bruiloft DJ Show.

huren DJ set booth podium

Goed opvallen met een warme sfeer.

DJ meubel huren hout

Versier het meubel met een sticker!

PartyZaan DJ show drive in

Voor alle soorten feestelijkheden.

PartyZaan bruiloft drive in show Elswout Overveen

Een strak geheel.

PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam bruiloft DJ drive in show

Universeel inzetbaar.

Nuttige informatie.

Voor een compleet verzorgd feest – waarvan de booth vast onderdeel is – verwijzen we u graag naar de desbetreffende pagina.

Heeft u een vraag of wilt u tips over producten en diensten op onze website? Stuur een berichtje via ons contact formulier. Dan geven wij direct raad!

Vanwege het formaat en gewicht van DJ Booth LED Hout is kiezen voor bezorgen geen onverstandige keuze. Bekijk de details voor bezorgen en opbouwen op deze pagina.

Voor alle evenementen, groot en klein, kijkt u op www.PartyZaan.nl.

Lichten huren voor feestje thuis

Dit meubel heeft al veel feesten gezien!

Bestel