USB DJ set huren

45,- per dag (54.45 incl. BTW) Bestel

  • Compacte set
  • Draai met CD's en USB sticks

DJ-SET 3: Dubbele CD en USB-Speler met Mixer

Voor professionals en beginners!

DJ-Set 3: Dubbele CD en USB-speler met mixer is een handige combinatie om muziek af te spelen op uw feest. Deze set combineert klassiek en modern: CD en USB. Daarnaast leveren wij op verzoek een extra kabeltje om uw telefoon of latop aan te sluiten. Speel uw beste playlists van YouTube en Spotify af. De mixer is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Uiteraard legt onze medewerker met liefde uit hoe alles precies werkt, wanneer u de set bij ons ophaalt of wanneer wij deze bij u bezorgen. Sterker nog, wanneer u kiest voor bezorgen helpt onze bezorgen met het plaatsen en aansluiten van de apparatuur en kabels.

Complete DJ-set bestaande uit:

► 1 x Dubbele CD/USB-Speler.
► 1 x JB-Systems Mixer.
► alle nodige kabels.

Foto’s DJ-SET 3: Dubbele CD en USB-Speler met Mixer.

DJ-SET 3: Dubbele CD en USB-Speler met Mixer

Handig en overzichtelijk.

Speakers en microfoon huren voor pubquiz.

Deze set is zeer geschikt voor (pub)quizes waar er gesproken wordt én er muziek wordt afgespeeld. Denk bijvoorbeeld aan meerdere presentatoren met elk een eigen microfoon die om de beurt muziek afspelen (CD of USB). Dat kan dit mengpaneel makkelijk aan.
Met de schuifjes – faders – bepaalt u zelf hoe hard elk van de sporen (microfoons/ muziek) staat. Met het ‘Master’ volume zet u alles in een keer zachter!
Meer informatie over een Pubquiz? Klik op deze link!

Meer informatie DJ-SET 3: Dubbele CD en USB-Speler met Mixer.

Deze DJ-Set is geschikt voor het mixen van muziek van cd’s of usb sticks. DJ-Set 3: Dubbele CD en USB-Speler met Mixer wordt compleet in flightcase geleverd. Wij zijn erg zuinig op onze spullen en hopen dat u dat ook bent. Let op: deze kist is relatief zwaar.

Een goede tip is om deze set door ons te laten bezorgen! En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Klik op deze link en lees er alles over!

Vragen over de set of over transport? Neem eenvoudig contact op via deze link. We staan bekend om onze hoge service en vriendelijkheid!

Nieuwsgierig naar PartyZaan? Kijk even op www.PartyZaan.nl! Website opent in een nieuw venster.

Bestel