Kickboksgala sport evenement licht geluid techniek

0,- per dag ( incl. BTW) Bestel

  • Prijs afhankelijk van show
  • Licht
  • Geluid
  • Rigging

Evenement in een sporthal

Truss en verlichting.

Een constructie aan het plafond voor uw indoor gebeurtenis. Dit pakket bestaat uit een constructie van truss die veilig met takel statieven naar het plafond wordt gehesen. Daarna wordt deze met staalkabels aan het plafond bevestigd. Ideaal voor uw evenement in een sporthal. Deze constructie hebben wij voor veel mooie gelegenheden mogen gebruiken. Denk aan prijs uitreikingen, sport toernooien, sport gala’s en dans uitvoeringen. Sommige van deze evenementen hadden wel 1.500 bezoekers!

Het voordeel van deze constructie is dat er geen palen meer op de grond staan.
Op evenementen als uitreikingen, presentaties en demonstraties betekent dit dat er overal stoelen geplaatst kunnen worden, zonder dat u rekening hoeft te houden met steunpilaren. Ook zal niemand hierdoor het zicht op het podium ontnomen worden.
Op sport gala’s of toernooien kunnen er onder de stellage complete ringen of velden gebouwd worden. Ook hier hoeft u niet te letten op steunpilaren.

Licht en thema’s.

Afhankelijk van het thema van uw feest kunt u de lichtshow heel sober houden of juist indrukwekkend en spectaculair maken. Bij een sport evenement hoort immers een ander soort lichtshow dan bij een gala. Wij horen graag uw wensen; die wij daarna vertalen naar een fantastisch shouwspel!

Foto’s evenement in een sporthal.

Standaard verlichting.

Sporthal evenement kickboks PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Evenement in een sporthal. Geen pilaren, dus goed zicht voor iedereen!

Geluidsset voor toespraken en presentaties.

Ook voor chique gelegenheden en prijsuitreikingen.

Show verlichting.

Sport evenement truss ring licht techniek

Licht, geluid, truss en rigging geregeld.

Evenement in een sporthal.

Sporthal gala sfeer indruk.

PartyZaan evenement dans show

Wellicht past cirkel truss beter bij uw thema?

PartyZaan evenement dans show

Live bediening tijdens uw evenement.

Huren effect laser show Licht en Geluid Verhuur Zaandam PartyZaan

Geef elke act iets speciaals met een unieke lichtshow.

Kickboksgala evenement in sporthal Driemond, nabij Amsterdam

Wij zetten prachtige shows neer. Als opening en tussen de wedstrijden.

Blacklight show PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Creëer een donkere, mysterieuze sfeer…

Show sport PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

..of juist een vlammende!

PartyZaan sporthal evenement

Geef kleur aan uw sport evenement.

PartyZaan sporthal evenement

Zet iemand in de schijnwerpers.

Show licht en lichtshows.

Zie hieronder enkele voorbeelden van spectaculaire licht shows die wij mochten bedenken en uitvoeren voor een evenement in een sporthal.

Draadloos.

Doorgaans is de lichtshow die hierin gebouwd wordt van spectaculair niveau en bedienen wij deze tijdens het evenement zelf. Dit doen wij volledig draadloos. Hierdoor hoeven wij geen plek in te nemen naast of op het podium. Wij kunnen overal zitten waar u dat wilt.

Uiteraard kan de show zo flitsend gemaakt worden als u zelf wilt. Voor chique gelegenheden raden wij een rustige, stijlvolle lichtshow aan. Hiermee creëert u een professionele ambiance die hoort bij officiële gelegenheden.
Voor toernooien en wedstrijden is een wat intensievere lichtshow ons advies. Door te openen met een indrukwekkende lichtshow wordt het publiek klaar gestoomd voor het program.
Door tussen de acts of wedstrijden door een korte lichtshow te geven wordt de enthousiaste sfeer in het publiek vastgehouden.

DJ.

Het wordt als prettig ervaren als er wat muziek gespeeld wordt op de achtergrond, wanneer de gasten en bezoekers binnenkomen. Ook in de pauzes en tijdens de borrel achteraf is het fijn wanneer er iets te horen is.
Zelfs tijdens sport evenementen kunnen er nogal wat stiltes vallen. Tijdens rustpauzes en tussen de partijen en wedstrijden door.

In ons pakket zit de optie om een DJ bij te huren die uw evenement muzikaal omlijst om de ervaring voor uw gasten en bezoekers compleet te maken.
Bekijk onze Geluid pagina om te bepalen welke speakerset bij uw evenement past!
Bekijk Geluid.

Overige informatie.

Licht en Geluid Verhuur Zaandam is onderdeel van PartyZaan Audiovisual. Kijk op www.PartyZaan.nl voor meer informatie over ons bedrijf!

Een evenement in een sporthal begint bij een idee. Wanneer u ons uw idee vertelt, vertalen wij dat graag naar een pakket met licht, geluid, truss en rigging dat geheel op uw wensen is afgestemd.
Vertel ons wat u voor ogen heeft via ons contact formulier.

Bestel