pubquiz speakers microfoon huren

130,- per dag Bestel

  • Dubbele CD/USB speler
  • Microfoon
  • Speakers

Pubquiz

Complete set voor een gezellig avondje!

Test uw muziekkennis met een pubquiz. Klassiek, pop of filmmuziek; alles kan voorbij komen! U hoort een muziekfragment en de presentator stelt een vraag. Weet u het antwoord?

Met dit pakket heeft u geen zorgen meer over de technische kant van uw quiz. We leveren de speakers, CD + USB speler en een draadloze microfoon. Deze set sluiten wij geheel voor u aan en stellen deze in naar uw voorkeuren. Heeft u een horeca gelegenheid? Dan kunnen we het geheel ook op uw huisinstallatie aansluiten! Deze set is geschikt voor 80 tot 100 gasten en kan eenvoudig uitgebreid worden.
Zowel de microfoon als de dubbele CD + USB speler is heel eenvoudig in gebruik, maar we geven toch altijd graag een korte uitleg van de werking.

Inhoud set:
– Twee actieve speakers op statief.
– Dubbele CD + USB speler in handige flightcase.
– Draadloze microfoon met ontvanger.
– Alle nodige kabels.

Geluid set huren.

Speakers voor 80 tot 100 man.

Verhoog de sfeer.

Kom alvast in een feestelijke stemming en versier uw terras of tuin met een prikkabel. Ga voor statig warm wit of vrolijk kleurrijk!
Onze prikkabels zijn er in maten van 10 meter, 20 meter en 30 meter (ook te combineren).

Geluidsinstallatie huren voor buiten.

Prikkabel LED warm wit.

prikkabel led kleur lichtsnoer huren

Prikkabel LED kleur.

Beeldmateriaal.

Mocht u beeldmateriaal willen tonen bij de pubquiz, dan kunt u gebruik maken van TV- of projectie schermen. Ook deze kunnen wij voor u leveren en installeren. We overleggen wat de beste plek is en sluiten alles compleet naar behoren aan. We gaan pas weg wanneer alles werkt!

Info.

Wanneer u kiest voor bezorgen en niet voor een uitbreiding heeft gekozen, bouwen we deze set geheel gratis voor u op. De set wordt bezorgd en opgehaald op de tijden die u zelf kiest. Lees hier meer over het bezorgen.

Wanneer u de set ophaalt of wanneer wij deze leveren, vragen wij u de Algemene Voorwaarden te tekenen. U kunt ze alvast lezen door op de link te klikken.

Bestel