pubquiz speakers microfoon huren

107,- per dag (130 incl. BTW) Bestel

  • Dubbele CD/USB speler
  • Microfoon
  • Speakers

Pubquiz

Complete set voor een gezellig potje quizzen!

Test uw muziekkennis met een pubquiz. Klassiek, pop of filmmuziek; alles kan voorbij komen! Heeft u de meeste muzikale weetjes in huis?

Met dit pakket heeft u geen zorgen meer over de technische kant van uw quiz. We leveren de speakers, CD + USB speler en een draadloze microfoon. U heeft de optie om deze set door een van onze medewerkers te laten plaatsen en aan te sluiten. Heeft u een horeca gelegenheid? Dan kunnen we het geheel ook op uw huisinstallatie aansluiten! Deze set is geschikt voor 80 tot 100 gasten en kan eenvoudig uitgebreid worden.
Zowel de microfoon als de dubbele CD + USB speler is heel eenvoudig in gebruik. We geven toch altijd graag een korte uitleg van de werking voor wie daar behoefte aan heeft..

Inhoud set:
Twee actieve speakers op statief.
Dubbele CD + USB speler in handige flightcase.
Draadloze microfoon met ontvanger.
– Alle nodige kabels.

Foto’s pubquiz set.

Pubquiz set microfoon huren

Op verzoek voor u geplaatst en aangesloten.

pubquiz speakers microfoon licht huren

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Verhoog de sfeer.

Kom alvast in een feestelijke stemming en versier uw terras of tuin met een prikkabel. Ga voor statig warm wit of vrolijk kleurrijk!
Onze prikkabels zijn er in maten van 10 meter, 20 meter en 30 meter (ook te combineren).

Geluidsinstallatie huren voor buiten.

Prikkabel LED warm wit.

prikkabel led kleur lichtsnoer huren

Prikkabel LED kleur.

Informatie pubquiz set.

Wanneer u kiest voor bezorgen, is het laten plaatsen en aansluiten door een van onze medewerkers wellicht een goed idee om te overwegen. In overleg stemmen we de beste tijden voor ophalen en retourneren af. Lees hier meer over het bezorgen.

Wanneer u de set ophaalt of wanneer wij deze leveren, vragen wij u de Algemene Voorwaarden te tekenen. U kunt ze alvast lezen door op de link te klikken.

Bestel