Silent disco pakket 50 koptelefoons 3 zenders

50,- per dag (60,50 incl. BTW) Bestel

  • Prijs afhankelijk van aantal
  • 1 tot 240 koptelefoons
  • 1 tot 3 zenders
  • Per post te versturen

Silent disco set huren

Op locaties waar er geen geluidsoverlast mag zijn of waar de akoestiek storend is voor de geluidskwaliteit, kan een silent disco set huren uitkomst bieden! Geen grote muziekinstallaties, maar een koptelefoon met muziek voor elke bezoeker. Zo kan iedereen tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer gooien, zonder de omgeving tot last te zijn.

Elke koptelefoon kan 3 zenders ontvangen. Dat betekent dat u bijvoorbeeld 2 of 3 DJ’s tegenover elkaar kunt zetten voor een DJ Battle. Aan de kleur van de koptelefoons (rood, blauw of groen) kunt u zien welke DJ op dat moment het populairst is.

 

Bekijk al onze silent disco sets

Silent disco opsturen per post

Dit product laat zich bij uitstek erg goed post versturen. U ontvangt het gewenste aantal koptelefoons, de zender (met juiste kabels) en een korte gebruiksaanwijzing thuis of op de feestlocatie. Met de kabels en de gebruiksaanwijzing is iedereen in staat om een DJ-set, laptop, tablet of telefoon aan te sluiten op dit systeem. Na afloop plakt u het bijgeleverde retourlabel op de box(en) en brengt u deze naar een servicepunt. Zo eenvoudig kan het zijn! De verzendkosten bedragen eenmalig € 14,50 inclusief btw. Vanaf 25 koptelefoons is verzenden helemaal gratis. Dit is inclusief retourlabel om het pakket via PostNL weer terug te sturen na het huren.

Silent disco huren per post

Huur uw silent disco koptelefoons snel een voordelig via onze speciale Silent Disco website.

Bekijk al onze silent disco sets

Silent Disco set huren

Naast feesten en evenementen leent dit silent disco systeem zich ook heel goed voor beurzen en congressen. Hier spelen ze doorgaans geen muziek af, maar worden ze gebruikt voor lezingen, seminars en workshops in verschillende talen. Tijdens zo’n presentatie wordt de tekst direct door een tolk vertaald en is deze hoorbaar over de koptelefoons. De bezoekers kiezen zelf de taal die zij het best begrijpen.

Een veelgenoemd voordeel is dat bezoekers zelf het volume van hun koptelefoon kunnen aanpassen. Zo kunnen ze de muziek wat zachter zetten wanneer dat prettig is.

Foto’s Silent Disco set.

Silent Disco DJ battle huren

3 DJ’s, 3 kleuren koptelefoon.

koptelefoon silent disco huren

Ruim 600 headphones in de verhuur.

Silent disco Amsterdam

Dj Battle.

Silent disco zender 3 kanalen huren

Gebruik meerdere zenders voor ’t leukste effect!

Workshops en seminars, live vertaald

Op veel internationale beurzen kan er nog wel eens een taalbarrière optreden. U heeft een bekende spreker of wenst een product te demonstreren, maar een deel van uw bezoekers is de voertaal niet machtig. Geef deze bezoekers de mogelijkheid om uw event te volgen door middel van deze koptelefoons en een tolk. Omdat de koptelefoons 3 kanalen hebben, is het mogelijk om meerdere tolks tegelijk in te zetten. Op deze manier voorkomt u dat er informatie verloren gaat tussen de spreker en uw gasten. De aangename service verlaagt tevens de drempel om uw beursstand te bezoeken of deel te nemen aan uw seminars/ workshop.

Technische ondersteuning voor uw beurs evenement? Wij helpen u graag! Niet alleen met dit systeem, maar ook met een podium, lampen, speakers, microfoons en beeld (TV, beamer of video panels). klik op deze link om uw vraag te stellen of advies te vragen.

 

Bestel