RCF Line Array Stack XL

600,- per dag (726 incl. BTW) Bestel

  • Geschikt tot 1500 personen
  • Staand op het podium
  • Geschikt voor grotere afstanden

RCF Line Array Stack XL

Geluidsinstallatie die hard en ver gaat!

Met de RCF Line Array Stack XL lijkt het op een afstand van 50 meter nog steeds of u náást het podium staat. Het gaat hier om een complete muziekinstallatie die bestaat uit zowel top speakers als sub woofers. Het systeem is geschikt voor grote indoor of outdoor evenementen met maximaal 1.500 bezoekers. Deze speakers van Italiaanse makelij staan bekend om hun heldere klanken en duurzaamheid.
De opbouw en aansluiting van deze speaker set wordt geheel voor u verzorgd. Op uw verzoek blijft er een medewerker van ons aanwezig om achtergrondmuziek te draaien, op het juiste moment een nummer te starten en gedurende de hele dag de kwaliteit te bewaken.

“RCF Line Array Stack XL” bevat de volgende onderdelen:
– 8 x RCF HDL20-A actieve top speakers.
– 4 x RCF 8004-A actieve sub speakers.
– RCF Heavy stack bar.
– Alle benodigde bekabeling.

RCF HDL20-A speaker

RCF HDL20-A speaker.

RCF 8004-A sub speaker

RCF 8004-A sub speaker.

RCF Flybar Heavy

RCF Flybar Heavy.

Wist u dat? Voor groter bereik kan het wenselijk zijn om de top speakers te laten “vliegen” aan een truss constructie. Zo komt het geluid extra ver en kunnen er meer mensen van de optredens genieten, zonder dat de geluidskwaliteit verloren gaat.
Klik hier voor meer informatie over Line Array Flying.

De Line Array Stack in actie.

podium huren speakers microfoons ballonnen

Op deze foto staat de stack op een podium met enkele microfoons, monitor speakers en basis verlichting. Dit podium was gedecoreerd met 2 ballonnenzuilen.

PartyZaan podium evenement

Hier ziet u de eerdergenoemde ‘vliegende’ variant. Aan de truss bevestigd en daarom meer bereik. Het podium is verder ingericht met een hoogwaardige licht- en lasershow.

Overige informatie.

De RCF Line Array Stack XL wordt uitsluitend door ons op- en afgebouwd, bezorgd en opgehaald. Bekijk HIER de transporttarieven.

U kunt altijd CONTACT met ons zoeken voor specifieke vragen, opmerkingen en al het overige dat u wilt weten. Onze vriendelijke medewerkers zitten elke dag voor u klaar!

Kijk voor meer informatie over PartyZaan of onze Algemene Voorwaarden op www.PartyZaan.nl!

Bestel