PartyZaan beurs speaker LD SAT62AG2

25,- per dag (30.25 incl. BTW) Bestel

  • Niet geschikt voor feesten en partijen

Speaker voor beurs of presentatie

Spraak of muziek op een beurs.

Onze speaker voor beurs of presentatie is een compacte speaker, waar desondanks een warm en helder geluid uit komt. Ideaal voor subtiele achtergrondmuziek in uw beursstand of om beter verstaanbaar te zijn tijdens uw presentatie. De speaker is zowel op statief als in een truss te gebruiken. Door het kleine formaat en lage gewicht is de speaker zeer veelzijdig in te zetten. De speakers zijn eenvoudig op te hangen en aan te sluiten. Alle bekabeling die u verwacht nodig te hebben, wordt erbij geleverd.

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever geen omkijken heeft naar het technische aspect van uw beursstand en het geheel door ons zou willen laten aansluiten. Neem daarvoor simpel direct contact op met onze vriendelijke klantenservice.
Onze medewerker luistert uitvoerig naar uw wensen en stelt op basis daarvan het voor u ideale pakket samen. Daarna kunt u met één klikje het project bevestigen en hoeft u alleen nog achterover te leunen!
Klik hier om contact op te nemen.

Foto’s speaker voor beurs of presentatie.

TV scherm huren voor presentatie

Subtiel geluid, uitstekend verspreid.

Speaker voor beurs of presentatie

Klein maar fijn.

Beurs speakers huren

Veelzijdig inzetbaar.

Beurs speakers huren

Ideaal voor achtergrondmuziek.

Beurs speakers huren

Gericht geluid in uw beursstand.

Overige informatie.

► Deze speakers zijn uitsluitend geschikt voor beurzen en presentaties. Voor feesten en partijen adviseren wij onze Speakerset Klein Actief (klik op de link).

Vragen over dit product of een ander product op onze website? U kunt ons altijd bellen of een berichtje sturen. Gebruik daarvoor de informatie op onze Contact pagina.

U kunt uiteraard ook gebruik maken van onze bezorgservice. In dat geval komen wij naar u toe en helpen u met plaatsen en aansluiten. Bekijk hier de transporttarieven.

Huur goed voorbereid; lees de Algemene Voorwaarden.

Bestel