laser huren medium club

60,- per dag (72.60 incl. BTW) Bestel

Medium laser

Krachtpatser voor grotere feesten.

Deze medium laser heeft een vermogen van maar liefst 1000 mW. Dat maakt ‘m bepaald geen kleine jongen. Ons advies is daarom ook om deze niet in huiskamers of kleine ruimtes te gebruiken, maar in grotere gelegenheden als clubs, discotheken en andere feestlocaties.

U kunt de laser op verschillende manieren inzetten. Het eenvoudigst is om de laser op de automatische stand te zetten of reagerend op de muziek. In de automatische stand zal de laser al zijn kunsten en vormen achter elkaar voorbij laten komen. Als de muziek hard genoeg gaat, kan de laser diezelfde trucjes ook op de beat. De ingebouwde microfoon vangt het geluid op en het apparaat zet dit om in een weergaloze lasershow.

De laser kan ook live bediend worden. Hiervoor zijn een ILDA kabel, dongel en computer met lasershow-software vereist. De kabel en de dongel hebben wij, het regelen van de computer met software is aan u. Wij helpen u daar graag bij.
Neemt u voor vragen en advies contact met ons op via deze link.

Wij geven ook volledige, live bediende lasershows voor feesten en evenementen. Wij gebruiken daar een krachtigere laser en speciale rookmachines voor. De laser, bediening en rookmachines hebben we samen in een compleet pakket gestopt, dat u kunt vinden door op deze link te klikken (lasershow).

Foto’s medium laser.

laser huren medium club

Aanrader voor clubs en horecagelegenheden.

PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam drive in show

Geef uw lichtshow een extra dimensie.

Laser 1 mW club

Geschikt voor clubs en discotheken.

Laser club medium

Zelf bedienen of toch op de muziek laten gaan?

Medium laser huren

Echt full color.

Let op!

► Zonder rook of nevel worden de stralen van een laser niet zichtbaar en gaat het effect compleet verloren. Een rookmachine of hazer is essentieel. Beschikt u zelf niet over een van deze machines, verwijzen wij u graag naar onze Special Effects pagina, waar u diverse rookmachines vindt. Onze aanrader? De Antari Z1200. Eenvoudig te plaatsen en u bepaalt de hoeveelheid rook met één druk op de afstandsbediening.

► Lasers zijn geen speelgoed. Luister goed naar de instructies van het personeel wanneer u de laser ophaalt of laat bezorgen. Zet de laser op veilige afstand van het publiek, schijn niet op mensen (maar erboven) en zorg dat de laser te allen tijde uitgezet kan worden, bij voorkeur door een schakelaar.

Overige informatie.

Persoonlijk contact en antwoord op uw vragen. Daarvoor is de Contact pagina.

De medium laser en alle andere producten op deze website kunnen bij u bezorgd worden door de PartyZaan bezorgdienst. Bekijk hier de tarieven.

Algemene Voorwaarden.

Voorbeelden van wat de laser kan.

laser huren

Golven.

laser huren

Tunnels.

laser huren

Stralen.

laser huren

Waaiers.

laser huren

Diepe kleuren.

laser huren

..geven ineens een totaal andere sfeer.

Bestel