led par spot

8,- per dag (9.68 incl. BTW) Bestel

LED compact par

Kleurrijke spot of uplight.

De LED compact par is een chique RGB par spot. Deze lamp heeft een stijlvolle uitstraling, mede omdat de kleuren achter de lens gemend worden. Dit betekent dat u alleen de pure kleur ziet.
Om de lamp hoogte te geven is het mogelijk er een statief bij te huren. Deze tripod kan tot ruim 3 meter hoog uitgeschoven worden.
De lamp zelf heeft 3 standen voor u om uit te kiezen. Zo kan deze tijdens het hele feest of evenement 1 kleur aannemen, handig wanneer u iets in een specifieke thema kleur wenst uit te lichten. Daarnaast kan hij automatisch, subtiel van kleur veranderen. De snelheid bepaalt u zelf. Tenslotte kan hij door middel van een ingebouwde microfoon op de maat van de muziek reageren.

Inhoud set:

► Eenmaal LED compact par.
► De nodige kabels.

Foto’s LED compact par.

led compar parspot huren

Combineer parren voor extra effect.

LED compact par huren

Echte sfeermakers.

licht huren led par spot

LED compact par in actie.

licht huren led par spot

Los geschikt als uplight.

LED par compar

Simpel, doch stijlvol.

Overige informatie.

U krijgt de lamp mee in een handige transport box (statief los). Deze box past in de meeste kofferbakken, op de achterbank of op de passagiersstoel. Houd u er rekening mee dat als u een statief erbij neemt, dit statief een minimale lengte van 1.50 meter heeft.

Nieuwsgierig, maar heeft u nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via de contact pagina.

De LED compact par kan ook bij u bezorgd, geplaatst, aangesloten en ingesteld worden door een van onze medewerkers. Kijk daarvoor op de pagina Bezorgen en Ophalen.

Lees alvorens het bestellen de Algemene Voorwaarden.

LED Clubpar Compact par RGBW

Geef objecten en monumenten de sfeer en het thema dat erbij hoort.

Bestel