Profielspot huren

15,- per dag (18.15 incl. BTW) Bestel

Profielspot 15 graden

Verlicht alleen wat uitgelicht moet worden.

Profielspot 15 graden is geschikt voor producties in het theater en optredens. Zijn specialiteit ligt in het uitlichten van één persoon of een specifiek deel van het toneel of podium. De spot maakt gebruik van een halogeen lamp, dus het licht heeft een mooie, warme gloed.

Met kleurenfilters kunt u de spot eventueel een kleur geven, wanneer de standaard kleur niet is wat in gedachten heeft voor uw productie.

Grotere afstraalhoek.

Speciaal voor grotere klussen hebben wij een Profielspot 50 graden. Ook deze is exact bij te snijden op de grootte die u wenst.
Klik op de foto of op deze link om deze lamp te bekijken.

Profielspot huren

Profielspot 50 graden huren.

Complete lichtshow.

Speciaal voor zalen waar niet standaard theaterverlichting aanwezig is, hebben wij een oplossing bedacht: een complete ‘pop up’ lichtshow. Deze show bestaat uit een combinatie van basis (conventioneel) licht en bewegend show licht.
Om deze show te bedienen adviseren wij onze Avolites Pearl Tiger lichttafel. Uiteraard kan er een medewerker bij uw evenement blijven om dit gedeelte in goede banen te leiden.

Lichtshow voor band, orkest of musical

Lichtshow voor bijvoorbeeld musical, band of orkest.

Overige informatie.

U kunt alle producten op onze website zelf ophalen bij ons depot of laten bezorgen door de PartyZaan bezorgdienst. Benieuwd naar de tarieven? Die hebben we in een overzicht gezet voor u.
Ga naar het overzicht.

Bestel