Showmaster 24 DMX Lichttafel

17,- per dag (20.57 incl. BTW) Bestel

Showmaster 24 DMX Lichttafel

24 kanalen om licht aan te sturen.

De Showmaster 24 DMX Lichttafel is ideaal voor het aansturen van lampen en lichteffecten. Het kiezen van kleuren, functies, maken van chases en het bedienen van sunstrips, ledparren, stroboscopenrookmachines e.d. kan allemaal met dit paneel. Enige ervaring is vereist wanneer u zelf wenst te programmeren. Voor een eenvoudigere light jockey kunt u op deze link klikken.
De lichttafel is compact en lichtgewicht. Dat maakt ‘m zeer handzaam. Hij is eenvoudig te vervoeren en te plaatsen, ook wanneer er weinig ruimte is.
Voor de veiligheid wordt de lichttafel altijd geleverd in een flightcase.

Maak uw eigen lichtshow.

Mocht u advies willen over uw lichtshow of heeft u andere vragen, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon, per e-mail of via Whatsapp. Ga naar de Contact pagina voor nummers en adressen.

Wij hebben een voordelige bezorgservice. Uw bestelling wordt netjes en op tijd bezorgd, geheel zoals u het wenst. Onze medewerker helpt graag met het plaatsen en aansluiten van apparatuur! Bekijk de Bezorgpagina.

Voor een uitgebreid overzicht van onze Drive In Shows en meer informatie over ons verwijzen we u graag naar www.PartyZaan.nl!

Bestel