Over Ons.

Ons team.

Nils Groenewold

Nils Groenewold

Manse Jur

Jurrian Brink

Martijn Rijkenberg

Martijn Rijkenberg

Mark Sawires

Mark Sawires

Lars Dekker

Lars Dekker

Wouter Groenhof

Wouter Groenhof

Christiaan Visser

Christiaan Visser

Licht en Geluid Verhuur Zaandam bestaat uit een team ervaren en enthousiaste medewerkers dat al jaren actief is op de verhuurmarkt. In 2018 vierden wij ons 10-jarig jubileum en we zijn nog lang niet van plan om te stoppen!

Sinds 2020 zijn wij verhuisd naar een groter pand om het grote aantal projecten beter aan te kunnen.

Wij staan voor kwaliteit, betaalbaarheid, goede service en een duurzame relatie met onze klanten.

Waar komen wij vandaan?

We zijn begonnen als drive-in show op feestjes. Al het geld dat we verdienden, hebben we meteen geïnvesteerd in nieuwere, betere apparatuur of vervoer.
Na 10 jaar hard werken hebben we 5 afdelingen: Drive-In, Evenementen, Horeca, Verhuur en Fun Foods.

Wij geloven dat goede spullen en service niet automatisch heel duur hoeven te zijn. Onze prijzen liggen daarom op of onder het gemiddelde.
We leggen onze focus echter op service en kwaliteit. Wij streven naar een zeer hoge prijs/kwaliteits-verhouding en willen daarmee een voorsprong nemen op andere bedrijven.
We maken er een punt van vragen en offerte-aanvragen direct te behandelen, zodat u snel een helder overzicht heeft. Alle (aan-)vragen worden met dezelfde tijd en aandacht behandeld, niets wordt afgeraffeld.

Eerlijk zaken doen is voor ons belangrijk. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Geen administratiekosten, geen opstartkosten, geen inschrijfgeld.
Als u een extra kabeltje nodig heeft – bijvoorbeeld om uw telefoon, laptop of tablet op een speaker set aan te sluiten – doen wij die er gewoon bij. Zonder extra kosten.
Rookmachines krijgt u standaard met een volledig gevulde tank.

Om de huur van de spullen voor u zo prettig mogelijk te maken, krijgt u bij de overdracht van de apparatuur een uitgebreide uitleg van ons.

Nog een voorbeeld van ons streepje voor op de rest: bij ons kunt u altijd een kopje koffie drinken in onze demonstratie ruimte.

PartyZaan demonstratie ruimte

PartyZaan demonstratie ruimte.

Dit zegt een hoop over ons!

Van alle gemakken voorzien.

Service met een glimlach!

Service met een glimlach!

Wat we doen.

De Drive-In Shows met DJ zijn nog steeds een groot onderdeel van ons werk. Wij leveren de materialen en personeel voor uiteenlopende feesten tot maximaal 2.500 personen. Denk hierbij aan schoolfeesten, bruiloften, jubilea, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Zie hiervoor www.PartyZaan.nl.

Verder besteden wij veel tijd en aandacht aan onze Verhuur afdeling. De apparatuur die wij verhuren is al behoorlijk uiteenlopend (van feest tot presentatie tot winkelopening) en ons assortiment met bijna wekelijks uitgebreid! U kunt bij ons terecht voor speakers en lampen voor uw verjaardag, maar ook voor beamers en headset microfoons voor uw lezing. Voor speciale evenementen hebben we een grote, rode knop om special effects (denk hierbij aan confetti, rook, vallend doek of vuurwerkfonteinen) te ontsteken, websites te lanceren of een aftelklok te starten.
U kunt uw bestelling door ons laten bezorgen, opbouwen en bedienen zolang het geheel duurt.

Wij bieden tevens de mogelijkheid uw complete Evenement te voorzien van de benodigde apparatuur, inclusief ontwerp, op- en afbouw en bediening van de installaties. Een volledig ingericht podium met uitgebreide lichtshow, speaker sets voor een evenemententerrein en spetterende special effects. Niets gaat ons te ver! We hebben o.a. geyserslasers, vuurwerkfonteinen en confetti shooters.

Met trots zijn wij vaste partner van de grootste Horeca gelegenheden in Zaandam. Tegenwoordig worden we ook steeds verder buiten de Zaanstreek goed gevonden.
Onder onze horeca-diensten vallen verkoop, verhuur, vaste installatie en onderhoud, maar ook alle benodigdheden voor bands, pubquiz of een compleet podium. Kijk daarvoor op onze Referentie pagina.

PartyZaan Podium.

PartyZaan Podium.

Bij ons huurt u ook een volledig podium.

Niets te dol.

Tenslotte hebben we nog de Fun foods. Die komen bij ons in de vorm van slushmachines.
Ook in dit onderdeel van het bedrijf staat service bovenaan! U krijgt bij het huren van een slushmachine de bekertjes en speciale rietjes in het pakket – het aantal hiervan is gebaseerd op de hoeveelheid porties die u wenst te tappen.
De slushmachine wordt gebracht, geplaatst en opgehaald; u hoeft er niets aan te doen, behalve genieten.

Slush huren 2 bakken PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Slushmachines huren.

Slush machine 3 bakken PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Keuze uit 2 of 3 bakken!

Sociale betrokkenheid.

PartyZaan Licht en Geluid Verhuur is een sociaal bedrijf waarbij het niet alleen om de centen draait. Wij stellen elk jaar een zeer ruim sponsorbudget beschikbaar voor allerlei sociale evenementen. Voor doelen waar wij 100% achter staan, zoals KWF Kankerbestrijding, hebben we 2 complete podia voorzien van licht, geluid en microfoons. Voor Stichting Hartekind leverden wij een podium met geluidsinstallatie en geluidsman.
Ook kleinere, maar zeker niet minder nobele doelen als sport- en senioren verenigingen, vluchtelingenwerk en (basis) scholen hebben op onze steun kunnen rekenen. Denk hierbij aan sponsorships of licht en geluid voor talentenjachten en musicals.

Daarnaast investeert PartyZaan in de toekomst. Meerdere malen per jaar hebben wij stagiair(e)s over de vloer lopen, die we actief coachen. Deze doen niet slechts saaie klusjes, maar draaien mee in de praktijk voor de beste leerprestatie.
Ook voor losse marketing- en onderzoekprojecten staan wij open. Leerlingen en studenten kunnen bij ons langskomen voor interviews en tips.
Op zowel de stageplaatsen als de medewerking aan onderzoeken krijgen we veel goede en positieve reacties.

Speakers huren evenement

Stichting Hartekind.

PartyZaan sporthal evenement

Zaanse Rollerclub, jaarlijkse Kerstshow.

Open podium Alkmaar Willem Blaeu

Open podium Willem Blaeu College, Alkmaar.

Open podium Alkmaar Willem Blaeu

Hier zijn wij het helemaal mee eens!

musical basisschool

Basisschool musical.

PartyZaan sponsor Hellas Sport

Sponsorship Hellas Sport.

Werkgebied.

Wij zijn wekelijks actief in: Zaanstad, Amsterdam, Egmond Binnen/ Egmond aan Zee, Wormerveer, Amstelveen, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Uitgeest, Westzaan, Oostzaan, Assendelft, Krommenie, Hilversum, Uithoorn, Amsterdam-Noord, Haarlem en verder in vele andere steden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij zijn gevestigd in Zaanstad.

Licht en geluid verhuur Zaandam.

Algemene voorwaarden.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Klik HIER om deze door te nemen.