Multikabel met stageblock

10,- per dag (12.10 incl. BTW) Bestel

Multikabel met stageblock

12 lijnen op 1 plek!

Voor bands is het fijn om in een stageblock in te kunnen prikken. Zo is alles centraal geregeld. Het is overzichtelijk en het scheelt een hoop losse kabels. Onze multikabel met stageblock heeft 8 kanalen, plus 4 returns (12 totaal).

Meer nodig voor een band? Kijk hieronder.

Microfoon.

Elk optreden heeft een goede microfoon nodig. Misschien zelfs meerdere. Bedenk van tevoren wat voor soort microfoon het beste bij uw type optreden past. Een bedrade of een draadloze? Hoewel de eerste voordeliger is, geeft de tweede u meer bewegingsvrijheid.
Klik hier om de microfoons te bekijken.

Monitor speaker.

Het is voor zangers en bandleden essentieel om zichzelf en andere muzikanten te horen. Alleen op die manier kunnen ze goed op elkaar in spelen en een perfect optreden neerzetten. Onze monitor speakers zijn licht van gewicht en eenvoudig te bedienen. Ze zijn van het merk EV, dus van hoge kwaliteit. Het geluid is loepzuiver.
Klik hier om de monitor speakers te bekijken.

Professioneel.

Ook voor professionele wensen bent u bij ons aan het juist adres. Voor muzikanten, zangers, artiesten en bands hebben wij DI boxen en SDI boxen in het assortiment. Draadloos door het publiek lopen? Geen probleem!

Voor drummers hebben wij tevens een drum kit: 6 drum microfoons voor de perfecte versterking.

Kijk voor al deze spullen en meer op de pagina “Band of optreden“.

Kleine set voor een optreden.

Optreden Lange Frans in Wonder’s Zaandam.

Complete show met licht en geluid? Huur de mooiste shows van PartyZaan op www.PartyZaan.nl.

Laten bezorgen is om 2 redenen verstandig! Niet alleen is het voordelig, maar kleine sets plaatsen we en sluiten we gratis aan. Bekijk alle details op deze pagina.

Voor vragen zitten we elke dag klaar! Stel ze via onze contact pagina.

Bestel