Draadloze presenter

5,- per dag (6.05 incl. BTW) Bestel

Draadloze presenter

Klik eenvoudig uw slideshow door!

Wanneer u een presentatie geeft is het natuurlijk heel vervelend als u telkens uw verhaal moet onderbreken. U loopt naar de computer en drukt door naar de volgende slide, waarna u weer helemaal in uw verhaal moet komen. Een presentatie timen is ook geen prettige keuze, omdat de druk dan weer te hoog ligt. De oplossing is een draadloze presenter.
Met deze handige afstandbediening kunt u eenvoudig verder en terug bladeren in uw PowerPoint of andere presentatie. Eenvoudig op elke laptop met een USB ingang aan te sluiten.

De presenter heeft 3 handige knoppen om door uw presentatie te scrollen. Met de vierde knop activeert u een kleine laser pointer, waarmee u duidelijk aan kunt wijzen waar u op dat moment over aan het praten bent. Zeker met grafieken en tabellen kan een lezing of seminar snel onoverzichtelijk worden.

Een presenter is professioneel, u houdt de aandacht van het publiek vast met een continu verhaal en geeft op heldere wijze aan waar de toeschouw op dat moment op dient te letten.

TIP: Hieronder ziet u onze best-verhuurde set op het gebied van presentaties: een combinatie van een speaker set (plusminus 80 gasten), shortthrow beamerdraadloze headset microfoon en natuurlijk de presenter!

Presentatie, seminar, lezing.

Bent u op zoek naar een totaalpakket voor uw presentatie? Wij bieden zowel complete pakketten als handige uitbreidingen aan. De basis pakketten bevatten standaard microfoons en speakers, in verscheidene hoeveelheden. Ook met draadloze headsets.
Bekijk hier de basis pakketten.

lezing presentatie seminar beamer speakers huren

Deze lezing gebruikt 2 speakers en een headset. Daarnaast is de set uitgebreid met een beamer die dicht bij het projectiescherm staat.

set bij draadloze presenter.

Handige set met 4 speakers en 1 headset.

Visueel.

Beamer.

Met een beamer kunt u een grote groep mensen direct naar 1 punt laten kijken. Dit is vooral geschikt voor kleinere ruimtes waarbij tevens iedereen in staat is om zonder obstructies te volgen wat er op het scherm gebeurt.
Ook voor speciale situaties waarbij de projector dicht bij het scherm geplaatst moet worden, hebben wij de geschikte beamers.

TV schermen.

Moet de presentatie vanaf meerdere plekken te volgen zijn, dan zijn LED TV schermen wellicht een betere keuze. Deze schermen worden vooral gebruikt wanneer het publiek verspreid staat of niet in z’n geheel in staat is om het centrale scherm te volgen.
Via een splitter kunnen alle TV’s hetzelfde beeld weergeven.

beamer huren lezing presentatie seminar

Door hun brede lens zijn deze beamers zeer geschikt om dicht bij het projectie scherm te plaatsen. Dit scheelt een hoop kabels, waardoor het geheel netter oogt en er minder struikelgevaar is voor het publiek.

Presentatie LED TV 55" set

Deze set bestaan uit 2 LED TV schermen met een zogeheten splitter. Hiermee toont u op alle schermen hetzelfde beeld.

Onze service.

Wij bieden verscheidene pakketten aan, bezorgen deze en sluiten het geheel voor u aan. Dat noemen wij totale service. Onze professionele medewerkers gaan pas weg wanneer alles werkt en u tevreden bent!

Omdat presentaties, lezingen en seminars een visitekaartje zijn en alles perfect moet zijn, raden wij u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zo kunnen we offerte maken die precies bij u en uw doel past!
Klik hier voor contact.

Elke dag rijden wij uit om lampen, speakers, microfoons te bezorgen bij klanten. Ook uw bestelling kan daarbij zitten.
Bekijk hier de bezorgtarieven.

Bestel