Presentatie LED TV 55" set

395,- per dag (477.95 incl. BTW) Bestel

  • 2 TV schermen 55 inch
  • 2 TV standaards
  • HDMI splitter

Presentatie LED TV 55 inch set

Uw presentatie ondersteunen met Powerpoint, filmpjes of foto’s.

Het werkt altijd verhelderend om ondersteunend beeldmateriaal te gebruiken bij uw presentatie. U kunt daarbij kiezen voor een beamer, maar in sommige scenario’s is een TV-scherm geschikter. Denk hierbij aan situaties waar er veel omgevingslicht is of waar uw publiek heel dicht bij het scherm kan komen. Een beamer heeft dan niet de voorkeur. U kunt de Presentatie LED TV 55 inch set gebruiken om uw Powerpoint of slideshow verduidelijken of voor een live weergave van iets gedetailleerds, zodat iedereen op afstand toch alles duidelijk kan volgen.
Met de splitter die in het pakket zit kunnen alle LED schermen precies hetzelfde beeld geven.

Deze set bestaat uit:
– 2x LED TV scherm van 55″/140 cm.
– 2x TV statief.
– 1x HDMI splitter.
– Inclusief alle bekabeling.

Dit betreft een compleet pakket.

Foto’s Presentatie LED TV 55 inch set.

TV scherm huren voor presentatie

Identiek beeld op alle schermen.

Speakers microfoons tv schermen huren

Visueel hulpmiddel voor presentaties.

TV scherm led huren voor presentatie

Zo ziet zelfs de achterste rij wat er gebeurt.

TV scherm led huren voor presentatie

Combinatie met microfoon en speaker set.

TV scherm led huren voor presentatie

Geheel voor u geplaatst en aangesloten.

Uitbreidingen.

Meer TV schermen huren.

Deze set bevat 2 schermen. Vraagt uw evenement om meerdere schermen? Dat kan natuurlijk!
Neem direct contact met ons op, dan regelen we het meteen.

HD video camera huren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een camera te filmen en hiervan een live weergave op de schermen te geven. Onze medewerker sluit op verzoek de gehele set voor u aan. Indien gewenst blijft deze medewerker aanwezig om de camera en de beelden die deze uitzendt juist op de schermen te krijgen.

Speakers huren.

De speakers ons assortiment zijn aan te sluiten op Presentatie LED TV 55 inch set en eventuele microfoons die u wenst te gebruiken. Zo komen alle geluidssporen samen op een nette manier. Uiteraard kunt u altijd de hulp inschakelen van een van onze medewerkers om het geheel tussen presentatie, sprekers en achtergrondmuziek in goede banen te leiden.
Ga naar de speakers.

Microfoons huren.

Verstaanbaar zijn in een volle, rumoerige ruimte kan nog wel eens lastig zijn. Neem geen risico een huur een (of meerdere) microfoons bij. We hebben vaste microfoons, draadloze microfoons en headsets. De headsets zijn zeker een aanrader. Onze headsets zijn van de hoogste kwaliteit, zitten prettig en u heeft uw handen vrij + loopruimte om te presenteren.

TIP: Combinatie pakket.
Wilt u ook enkele microfoons en speakers toevoegen? Dan is presentatie set 2, met 2 draadloze microfoons en 2 speakers wellicht een handige uitbreiding voor u.

Deze set is inclusief opbouw- en afbouwkosten. Na het opbouwen geven wij een uitleg over de eenvoudige werking. Achteraf bouwen wij de set weer voor u af. Enige dat er nog bovenop komt, zijn de bezorgkosten. Deze variëren per stad. Voor een overzicht van de bezorgkosten, kunt u de Bezorgpagina bezoeken.

Bestel