PartyZaan Presentatie set 1

86,- per dag (104.06 incl. BTW) Bestel

  • - 2 microfoons met draad
  • - 2 speakers op statief
  • - Geschikt tot 100 man

Presentatie set 1

Set voor presentaties door 1 of 2 personen.

Twee speakers, twee microfoons. Geschikt voor presentaties tot maar liefst 100 gasten. Presentatie set 1 is een compacte set, die tevens kosteloos voor u aangesloten kan worden.
Het voordeel van een microfoon met draad is dat de batterij nooit leeg zal gaan. U kunt de set daarom de gehele dag aan laten staan. Geen zorgen meer na de installatie.

Deze set bestaat uit:
– 2x compacte actieve speaker op statief.
– 2x microfoon met draad en microfoonstandaard.
– 1x Yamaha 8 kanalen mixer.
– Inclusief alle bekabeling.

► Optioneel: een medewerker die aanwezig blijft om de presentatie in goede banen te leiden op het gebied van techniek. Denk hierbij aan het afstemmen van volume van de microfoons, eventuele muziek en het verhelpen van onvoorziene storingen.

Dit betreft een compleet pakket; geen verborgen kosten. Geschikt tot 100 bezoekers.
Door de mixer is het ook mogelijk om muziek af te spelen over de speakers. Achtergrondmuziek schept een warmere sfeer en verhoogt de beleving voor gasten en bezoekers. Vraag ernaar wanneer u overgaat tot het huren van deze set.

beamer-speakers-huren-voor-presentatie

Presentatie set met een beamer.

Speakers microfoons tv schermen huren

Lezingen en seminars op locatie.

speakers huren

Uiteenlopende evenementen.

Speakers met microfoons huren

Twee speakers, twee microfoons.

Uiteraard kunt u Presentatie set 1 laten bezorgen en opbouwen door ons. Na het opbouwen geven wij een uitleg over de eenvoudige werking. Achteraf bouwen wij de set weer voor u af. Enige dat er nog bovenop komt, zijn de bezorgkosten. Deze variëren per stad. Voor een overzicht van de bezorgkosten, kunt u de Bezorgpagina bezoeken.

Alternatieve Presentatie Sets.

Naast Presentatie set 1 bieden we ook pakketten aan met een andere samenstelling, die wellicht meer bij uw wensen passen.

Wilt u toch meer bewegingsvrijheid en bijvoorbeeld microfoons door het publiek laten gaan? Dan is Presentatie set 2, met draadloze microfoons wellicht een optie voor u.

Verwacht u een bezoekersaantal dat de 100 overschrijdt? Of is uw presentatie in een grote, danwel open ruimte? Neem in dat geval Presentatie set 3, met uitgebreide speaker installatie.

De set meest de meeste bewegingsvrijheid? Dat is Presentatie set 5. Uitgebreid speaker geluidssysteem en comfortabele headset.

Voor alle vragen, over bijvoorbeeld beamers, TV schermen, camera’s en overige zaken, kunt u natuurlijk altijd even bellen of een berichtje achterlaten via de Contact pagina. We denken graag mee en geven net zo graag advies!

Benieuwd naar wie wij zijn? Lees dan Over Ons of kijk bij PartyZaan!

Bestel