PartyZaan Presentatie set 2

140,- per dag (169.40 incl. BTW) Bestel

  • - 2 draadloze microfoons
  • - 2 speakers op statief
  • - Geschikt tot 100 man

Presentatie set 2

Eenvoudige set voor presentaties gegeven door 1 of 2 personen.

Presentatie set 2 is perfect voor presentaties en beurzen waar meerdere sprekers aan bod komen, die voldoende bewegingsvrijheid nodig hebben. De twee draadloze microfoons zorgen dat sprekers vrij zijn om te gaan waar ze willen. Presentatoren kunnen zich hiermee vrij bewegen door de zaal of over het podium. Wij gebruiken de meest moderne microfoons met een batterijduur van 7-8 uur.
Het is uiteraard mogelijk om nog een extra headset, draadloze of vaste microfoon toe te voegen. Dit om bijvoorbeeld het publiek gelegenheid te geven om vragen te stellen. Of om meerdere (variabele) sprekers het podium op te halen.

Deze set bestaat uit:
2x compacte actieve speaker op statief.
2x draadloze microfoon met microfoonstandaard.
– 1x Yamaha PA mixer.
– Inclusief alle bekabeling.

► Optioneel: een medewerker die aanwezig blijft om de presentatie in goede banen te leiden op het gebied van techniek. Denk hierbij aan het afstemmen van volume van de microfoons, eventuele muziek en het verhelpen van onvoorziene storingen.

Dit betreft een compleet pakket; geen verborgen kosten. Geschikt tot 100 bezoekers. U kunt de set zelf ophalen bij ons depot in Zaandam of door ons laten bezorgen en aansluiten op locatie. Dit is heel simpel aan te geven bij de offerteaanvraag.
Door de mixer is het ook mogelijk om muziek af te spelen over de speakers. Achtergrondmuziek schept een warmere sfeer en verhoogt de beleving voor gasten en bezoekers. Vraag ernaar wanneer u overgaat tot het huren van deze set.

presentatie microfoon beamer podium

Goede doelen verdienen een podium.

TV scherm led huren voor presentatie

Handige sets voor presentaties en seminars.

microfoon beamer huren

Visueel materiaal helpt vaak.

Microfoon tv beurs presentatie PartyZaan Licht en Geluid Verhuur

Ook handig voor beurzen.

Speaker set huren presentatie beurs

Eenvoudig uit te breiden set.

Onze medewerkers kunnen deze set op uw verzoek op- en afbouwen. Na het opbouwen geven wij een uitleg over de eenvoudige werking. Achteraf bouwen wij de set dan weer voor u af. Enige dat er nog bovenop komt, zijn de bezorgkosten. Deze variëren per stad. Voor een overzicht van de bezorgkosten, kunt u de Bezorgpagina bezoeken.

Een draadloze microfoon geeft bewegingsvrijheid. U kunt bijvoorbeeld vragen vanuit het publiek laten stellen. Wij gebruiken de meest moderne microfoons met een batterijduur van 7-8 uur.

Vindt u een draadloze microfoon niet nodig? Dan is presentatie set 1, met bedrade microfoons wellicht een optie voor u.

Voor alle vragen, over bijvoorbeeld beamers, TV schermen, camera’s en overige zaken, kunt u natuurlijk altijd even bellen of een berichtje achterlaten via de Contact pagina. We denken graag mee en geven net zo graag advies!

Bestel