Presentatie set 3

156,- per dag (188.76 incl. BTW) Bestel

  • - 2 microfoons met draad
  • - 4 speakers op statief
  • - Geschikt tot 200 man

Presentatie set 3

Eenvoudige set voor presentaties door 1 of 2 personen.

Presentatie set 3 is geschikt voor grotere venues waar grotere bezoekersaantallen op af komen. Voorbeelden hiervan zijn grotere beursstands, lezingen/ seminars en evenementen als prijsuitreikingen. De set bestaat uit speakers op statief, microfoons en een handige PA mixer. Het voordeel van een microfoon met draad is dat de batterij nooit leeg zal gaan. U kunt de set daarom de gehele dag aan kan laten staan. Geen zorgen meer na de installatie.
Door de mixer is het ook mogelijk om muziek af te spelen over de speakers. Achtergrondmuziek schept een warmere sfeer en verhoogt de beleving voor gasten en bezoekers. Vraag ernaar wanneer u overgaat tot het huren van deze set.

Presentatie set 3 bestaat uit:
– 4 x compacte actieve speaker op statief.
– 2x microfoon met draad en microfoonstandaard.
– 1x Yamaha PA mixer.
– Inclusief alle bekabeling.

► Optioneel: een medewerker die aanwezig blijft om de presentatie in goede banen te leiden op het gebied van techniek. Denk hierbij aan het afstemmen van volume van de microfoons, eventuele muziek en het verhelpen van onvoorziene storingen.

Dit betreft een compleet pakket; geen verborgen kosten. Geschikt tot 200 bezoekers.

Speaker set huren presentatie beurs

Deze 4 speakers zorgen voor een goede verstaanbaarheid op drukke beurzen.

microfoon beamer huren

Verrijk uw presentatie met visuele ondersteuning. Dit kan een beamer of TV zijn.

Uiteraard kunt u Presentatie set 3 laten bezorgen en opbouwen door ons. Na het opbouwen geven wij een uitleg over de eenvoudige werking. Achteraf bouwen wij de set weer voor u af. Enige dat er nog bovenop komt, zijn de bezorgkosten. Deze variëren per stad. Voor een overzicht van de bezorgkosten, kunt u de Bezorgpagina bezoeken.

Wilt u toch meer bewegingsvrijheid en bijvoorbeeld microfoons door het publiek laten gaan? Dan is presentatie set 4, met draadloze microfoons wellicht een optie voor u.

Voor alle vragen, over bijvoorbeeld beamers, TV schermen, camera’s en overige zaken, kunt u natuurlijk altijd even bellen of een berichtje achterlaten via de Contact pagina. We denken graag mee en geven net zo graag advies!

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Bestel