PartyZaan Presentatie set 6

280,- per dag (338.80 incl. BTW) Bestel

  • - 2 draadloze microfoons
  • - 6 speakers op statief
  • - Geschikt tot 300 man

Presentatie set 6

Eenvoudige set voor presentaties gegeven door 1 of 2 personen.

Presentatie set 6 is een handige combinatie van 6 speakers, 2 microfoons en 1 PA mixer om meerdere sprekers over een grote vlakte hoorbaar te maken. Zowel de speakers als de microfoons worden met een bijbehorend statief geleverd. Dit pakket kan op verzoek bij u bezorgd, geplaatst en aangesloten worden. U kunt dit eenvoudig aangeven bij de offerteaanvraag of wanneer u contact met ons opneemt.

Deze set bestaat uit:
– 6x compacte actieve speakers op statieven.
– 2x Sennheiser XSW 65 draadloze microfoon met microfoonstandaard.
– 1x Yamaha PA mixer.
– Inclusief alle bekabeling.

► Optioneel: een medewerker die aanwezig blijft om de presentatie in goede banen te leiden op het gebied van techniek. Denk hierbij aan het afstemmen van volume van de microfoons, eventuele muziek en het verhelpen van onvoorziene storingen.

Dit betreft een compleet pakket; geen verborgen kosten. Geschikt tot 300 bezoekers.
Door de mixer is het ook mogelijk om muziek af te spelen over de speakers. Achtergrondmuziek schept een warmere sfeer en verhoogt de beleving voor gasten en bezoekers. Vraag ernaar wanneer u overgaat tot het huren van deze set.

presentatie microfoon beamer podium

Goede doelen verdienen een podium.

TV scherm led huren voor presentatie

Handige sets voor presentaties en seminars.

microfoon beamer huren

Visueel materiaal helpt vaak.

Microfoon tv beurs presentatie PartyZaan Licht en Geluid Verhuur

Ook handig voor beurzen.

Speaker set huren presentatie beurs

Eenvoudig uit te breiden set.

Uiteraard kunt u Presentatie set 6 laten bezorgen en opbouwen door ons. Na het opbouwen geven wij een uitleg over de eenvoudige werking. Achteraf bouwen wij de set weer voor u af. Enige dat er nog bovenop komt, zijn de bezorgkosten. Deze variëren per stad. Voor een overzicht van de bezorgkosten, kunt u de Bezorgpagina bezoeken.

Een draadloze microfoon geeft bewegingsvrijheid. U kunt bijvoorbeeld vragen vanuit het publiek laten stellen. Wij gebruiken de meest moderne microfoons met een batterijduur van 7-8 uur.

Vindt u een draadloze microfoon niet nodig? Dan is presentatie set 1, met bedrade microfoons wellicht een optie voor u.

Voor alle vragen, over bijvoorbeeld beamers, TV schermen, camera’s en overige zaken, kunt u natuurlijk altijd even bellen of een berichtje achterlaten via de Contact pagina. We denken graag mee en geven net zo graag advies!

Bestel