Presentatie set speakers microfoon headset beamer scherm

210,- per dag (254.10 incl. BTW) Bestel

  • Speakers + headset
  • HD beamer
  • Projectiescherm

Presentatie set 7

Speakers, headset en beamer voor uw presentatie.

Presentatie set 7 is een allround pakket met beeld én geluid. De apparatuur is zó geplaatst en in een mum van tijd aangesloten. Voor een kleine meerprijs doen onze vakkundige medewerkers dit voor u en heeft u er geen omkijken meer naar. Zo kunt u zich volledig focussen op de komende lezing of seminar.

Het pakket is volledig gericht op gemak voor de gebruiker. De headset is prettig voor langere presentaties of een host/ dagvoorzitter (omdat deze dan zijn/haar handen vrij heeft). De short-throw beamer is direct voor het scherm te plaatsen. Hiermee voorkomt u dat u de beamer tussen het publiek moet zetten, dat er iemand door het beeld loopt of struikelt over de vele kabels die op de grond liggen. Het projectiescherm is in 3 simpele stappen op te zetten.

Pakket overzicht:

✔ Speakers voor 80-100 gasten.
✔ Draadloze Sennheiser headset microfoon.
✔ Short-throw beamer (4.000 ANSI-lumen).
✔  Projectiescherm 100 inch.

Foto’s Presentatie set 7.

Speaker set huren Presentatie set 7

Presentatie set 7 geeft veel gemak.

Presentatie pitch beamer scherm podium microfoons

Professionele pitches voor een vakjury.

beamer huren voor presentatie

Voor lezingen, seminars en masterclasses.

Short throw beamer met scherm huren

De beamer kan direct voor het scherm staan.

Beamer scherm 3 drie meter huren

U kunt ook kiezen voor een groter scherm.

Presentatie groot scherm speakers

Een indrukwekkende upgrade.

Presentatie set 7 bestaat uit de volgende onderdelen.

Twee 12″ Electro Voice speakers.
Deze speakers zijn compact, maar vergis u niet in de power. De speakers zijn stijlvol vormgegeven en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bij de speakers worden twee statieven meegeleverd. Door de speakers hoger te zetten draagt het geluid verder en hoort uw gehele publiek waar u over spreekt. Op deze set kunt u zowel XLR, als jack als mini-jack aansluiten. Dat betekent dat u ook uw tablet of laptop direct op de speakers aan kunt sluiten!

Headset Sennheiser.
Wanneer u presenteert, wilt u natuurlijk niet constant een grote microfoon in uw hand houden. Hooguit een presenter om uw dia voorstelling verder te klikken. Geniet van de bewegingsvrijheid die deze headset u biedt. De microfoon zit prettig, de belt pack is lichtgewicht en is eenvoudig te bevestigen. Uw handen zijn vrij en u kunt gewoon rondlopen zonder aan een snoer gebonden te zijn.

Beamer.
Deze handige short-throw beamer heeft een zeer brede hoek, waardoor de beamer dicht bij het projectiescherm gezet kan worden. Dit geeft veel gemak, voorkomt dat er mensen door het beeld lopen én dat er gasten struikelen over onhandige kabels. Ook deze beamer is vriendelijk in gebruik en eenvoudig in te stellen.

Projectiescherm.
Een beamer moet uiteraard ook ergens op projecteren. Gebruik daarvoor ons supersnel te plaatsen 100 inch projectiescherm. Het scherm is in 3 eenvoudige stappen op te zetten: plaats het scherm op z’n voetjes, draai het scherm horizontaal en rol het scherm uit. U bent nu klaar voor uw presentatie!

Overige informatie.

Presentatie set 7 kan volledig naar uw wensen aangevuld worden met bijvoorbeeld meer microfoons, groter scherm of  uitgebreide geluidsinstallatie voor een groter publiek. Met één telefoontje is het geregeld.
Ga naar de Contact pagina.

Als u meer wilt lezen over PartyZaan verwijzen we u graag naar “Over Ons” of www.PartyZaan.nl.

Onze bezorgdienst is in eigen beheer en daarom zeer voordelig voor onze klanten. Bekijk de tarieven.

Bestel