Presentatie set speakers microfoon beamer scherm

194,- per dag (235 incl. BTW) Bestel

  • Speakers + microfoon
  • HD beamer
  • Projectiescherm

Presentatie set 8

Speakers, headset en beamer voor uw presentatie.

Presentatie set 8 is een allround pakket met beeld én geluid. De apparatuur is zó geplaatst en in een mum van tijd aangesloten. Voor een kleine meerprijs doen onze vakkundige medewerkers dit voor u en heeft u er geen omkijken meer naar. Zo kunt u zich volledig focussen op de komende lezing of seminar.

Het pakket is volledig gericht op gemak voor de gebruiker. De handheld microfoon stelt u in de gelegenheid om de microfoon door te geven van spreker naar spreker of iemand uit het publiek. De short-throw beamer is direct voor het scherm te plaatsen. Hiermee voorkomt u dat u de beamer tussen het publiek moet zetten, dat er iemand door het beeld loopt of struikelt over de vele kabels die op de grond liggen. Het projectiescherm is in 3 simpele stappen op te zetten.

Pakket overzicht:

✔ Speakers voor 80-100 gasten.
✔ Draadloze Sennheiser handheld microfoon.
✔ Short-throw beamer (4.000 ANSI-lumen).
✔  Projectiescherm 100 inch.

Foto’s Presentatie set 8.

Speaker set huren short throw beamer

Presentatie set 8 geeft veel gemak.

Presentatie pitch beamer scherm podium microfoons

Geef een professionele pitch.

beamer huren voor presentatie

Voor lezingen, seminars en masterclasses.

Short throw beamer met scherm huren

De beamer kan direct voor het scherm staan.

Beamer scherm 3 drie meter huren

U kunt ook kiezen voor een groter scherm.

Presentatie groot scherm speakers

Een indrukwekkende upgrade.

Presentatie set 8 bestaat uit de volgende onderdelen.

Twee 12″ Electro Voice speakers.
Deze speakers zijn compact, maar vergis u niet in de power. De speakers zijn stijlvol vormgegeven en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bij de speakers worden twee statieven meegeleverd. Door de speakers hoger te zetten draagt het geluid verder en hoort uw gehele publiek waar u over spreekt. Op deze set kunt u zowel XLR, als jack als mini-jack aansluiten. Dat betekent dat u ook uw tablet of laptop direct op de speakers aan kunt sluiten!

Draadloze microfoon.
Wanneer uw lezing, seminar of masterclass meerdere sprekers heeft of wanneer de spreker headsets niet prettig vindt, kunt u kiezen voor de vertrouwde standaard draadloze microfoon.

Beamer.
Deze handige short-throw beamer heeft een zeer brede hoek, waardoor de beamer dicht bij het projectiescherm gezet kan worden. Dit geeft veel gemak, voorkomt dat er mensen door het beeld lopen én dat er gasten struikelen over onhandige kabels. Ook deze beamer is vriendelijk in gebruik en eenvoudig in te stellen.

Projectiescherm.
Een beamer moet uiteraard ook ergens op projecteren. Gebruik daarvoor ons supersnel te plaatsen 100 inch projectiescherm. Het scherm is in 3 eenvoudige stappen op te zetten: plaats het scherm op z’n voetjes, draai het scherm horizontaal en rol het scherm uit. U bent nu klaar voor uw presentatie!

Overige informatie.

Presentatie set 8 kan volledig naar uw wensen aangevuld worden met bijvoorbeeld meer microfoons, groter scherm of  uitgebreide geluidsinstallatie voor een groter publiek. Met één mailtje of telefoontje is het geregeld.
Ga naar de Contact pagina.

Als u meer wilt lezen over PartyZaan verwijzen we u graag naar “Over Ons” of www.PartyZaan.nl.

Onze bezorgdienst is in eigen beheer en daarom zeer voordelig voor onze klanten. Bekijk de tarieven.

Bestel