Presentatie set groot scherm krachtige beamer speakers

300,- per dag (363 incl. BTW) Bestel

  • Speakers + microfoon
  • Krachtige beamer
  • Groot projectiescherm

Presentatie set 9

Speakers, microfoon, beamer en scherm voor uw presentatie.

Presentatie set 9 een zeer professioneel pakket voor presentaties en seminars. Het bestaat uit een groot scherm, krachtige beamer, hoge kwaliteit speakers en een hoogwaardige microfoon. U huurt deze set wanneer u een écht goede presentatie of lezing wil geven, waar het beeld en geluid niets te wensen overlaten. Alle onderdelen van dit pakket komen uit het professionele gebied; geen “instapmodellen”.

Uiteraard is dit pakket bij te stellen aan uw wensen. Meer microfoons, een headset in plaats van een handheld microfoon, meerdere beamers en schermen: het is allemaal mogelijk.
Voor vrijblijvend advies of offerte op maat vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Indien gewenst bouwen onze medewerkers het geheel voor u op- en af. Zo heeft u geen omkijken naar het technische aspect van uw presentatie. Wanneer er meerdere sprekers en/ of optredens zullen zijn, adviseren wij een medewerker aanwezig te houden tijdens uw evenement. Deze technicus zorgt dan dat iedereen (op tijd) een microfoon heeft, dat het volume in orde is en dat geluidskwaliteit optimaal is. Hoe meer elementen uw presentatie heeft (microfoons, headsets, audio bij filmpje), hoe lastiger het is om dit allemaal op elkaar af te stemmen. Wij helpen u hier graag bij.

Pakket overzicht:

✔ Speakers voor 80-100 gasten.
✔ Draadloze handheld microfoon en ontvanger (Sennheiser EW-serie).
✔ Krachtige beamer voor presentaties in ruimtes met veel licht.
✔  Projectiescherm 120 inch.

Foto’s Presentatie set 9.

Sterke beamer groot scherm huren

Professionele presentatie huren.

Presentatie groot scherm speakers

Groot scherm voor goede zichtbaarheid.

Presentatie podium speakers beamer scherm licht

Duidelijk beeld, zelfs in verlichte hal.

Groot beamer scherm huren opzicht

Wij kunnen voor u op- en afbouwen.

Groot beamer scherm huren

Op verzoek begeleiden wij uw event.

Overige informatie.

PartyZaan is er voor ‘dry hire’ en complete producties. ‘Dry hire’ houdt in dat u deze set bij ons kunt huren, zelf ophalen, gebruiken en dan weer bij ons terugbrengen. Aan de andere kant kunnen we deze set ook bezorgen, voor u opbouwen, live bedienen tijdens uw evenement en na afloop weer opruimen en meenemen. Wij helpen u bij het realiseren van uw idee en denken graag mee. Interesse gewekt? Ga naar de Contact pagina.

Handig om te weten: U kunt ook bij ons terecht voor podiumdelen en gordijnwanden. Deze elementen kunnen uw presentatie naar een hoger niveau tillen.

Bestel