Rode knop wrapped branding

180,- per dag (217.80 incl. BTW) Bestel

Rode knop op custom wrap zuil

Custom wrap om uw merk te vergroten

Een rode knop op custom wrap zuil met uw logo en kleuren straalt echte brand power uit. De knop hoeft niet rood te zijn: deze wrappen we gewoon mee in uw themakleur. U kunt zelf een design laten maken of dit door ons laten ontwerpen. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp, gaan we over tot de productie ervan en wordt uw droomzuil werkelijkheid.
Deze variant van de rode knop op zuil wordt vaak ingezet op beurzen, bij openingen, het onthullen van een object (of logo) en bij de lancering van een nieuw project.

Met de custom made zuil kunt u geluiden afspelen, confetti of streamers de lucht in schieten, een doek laten vallen of CO2 loslaten en meer!
Wanneer u kiest voor USB-functionaliteit kan de activatieknop ook gebruikt worden om websites te lanceren en andere digitale toepassingen te starten (klok starten, video afspelen).
Geef ons een kort belletje, geef uw wensen door en u heeft dezelfde dag nog een offerte.

Een grote knop op een zuil verhoogt de beleving op uw evenement, omdat het voorspelt dat er iets groots gaat gebeuren. Het indrukken van de knop is doorgaans het hoogtepunt of het startsein van het feest. Het is onze ervaring dat iedereen het leuk en/of spannend vindt om even op de knop te drukken.
Aangezien heugelijke momenten graag gedeeld worden, gaan veel mensen na afloop graag nog even op de foto met de rode knop op custom wrap zuil.

Foto’s van de rode knop voor opening of onthulling.

PartyZaan Rode knop Opening MBO 2019

Bekend en onbekend Nederland aan de knop!

Rode knop op donker houten zuil voor special effect huren

Druk in je eentje of met een hele groep!

Rode knop podium scherm huren voor evenement

We helpen uw event graag naar hoog niveau.

Rode knop op custom wrap zuil

Custom made zuil met bedrijfskleuren en logo.

Aanbevolen special effects

De rode knop voor opening of onthulling is geschikt voor het ontsteken van de diverse effecten. Hieronder vallen bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend:

Power shots. Confetti en streamers dalen langzaam neer over uw gasten.
Power drops. Laten in één keer een groot doek vallen.
Co2 jets. Kortstondige rookpluimen die gepaard gaan met een harde knal!

Sparkular vuurwerkfontein. Spuit vonken tot wel 4,5 meter hoog. Niet heet, dus kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Zeer spectaculair effect.

Rode activatieknoppen in diverse stijlen

Wij bieden onze zuilen in diverse stijlen aan, zodat u degene kunt kiezen die het meest bij uw thema past. Daardoor maakt het dus niet uit of uw evenement modern, classic, rustiek of industrieel als thema heeft.
Het is ook mogelijk de zuil te laten wrappen om het écht persoonlijk te maken. Dit wordt bijvoorbeeld vaak aangevraagd door bedrijven op beurzen.

Overige informatie.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Neem contact op met een van onze vriendelijke medewerkers.
Klik hier voor de contact pagina.

Voor producties op locatie hanteren wij transportkosten. Als u daar meer over wilt lezen, verwijzen we u graag naar de Transport Pagina.

Op alle producten en diensten op deze pagina zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Bestel