Entour Snow sneeuwmachine huren

65,- per dag (78.65 incl. BTW) Bestel

  • Incl. 5 liter vloeistof

Entour Snow sneeuwmachine

Let it snow!

De Entour Snow sneeuwmachine is een compact en lichtgewicht ( < 14 kg.) apparaat dat zowel binnen als buiten “sneeuw” kan spuiten. U heeft totale controle over de output: van “winters buitje” tot “midden in de sneeuwstorm” en alles daar tussen in. De sneeuw uit dit apparaat is een mengsel op waterbasis, dat zich het meest met schuim laat vergelijken. De machine spuit echter zeer kleine vlokjes, waardoor de gelijkenis met echte sneeuw zeer treffend is.
Uiteraard krijgt u de sneeuwmachine mee met een volle tank sneeuwvloeistof: genoeg voor ruim 10 minuten spuiten. U kunt tevens extra vloeistof bestellen, welke gecrediteerd wordt wanneer u deze ongeopend bij ons inlevert.
De Entour Snow sneeuwmachine doet het vooral erg goed op feesten met een winter thema, après-ski feesten, kerstmarkt of winterfair. Is bovendien vanwege gewicht en gebruiksgemak geschikt voor reclame doeleinden en filmopname.

Gebruik van de Entour Snow sneeuwmachine.

Naast staand en liggend geplaatst kan het apparaat ook opgehangen worden, door middel van de bijgeleverde trigger clamp. De sneeuwmachine is direct klaar voor gebruik; hoeft niet op te warmen of op te starten.
Qua besturing kunt u kiezen voor zowel handmatig als via DMX. Handmatig houdt in dat u gebruik maakt van de ingebouwde opties of van de optionele afstandsbediening. Laat de machine eenmalig, continu of per interval sneeuw spuiten.
Via DMX heeft u keuze uit zowel 3-pins als 5-pins. U bestuurt zowel de sneeuw output als de kracht van de ventilator.

Sneeuwmachine huren sneeuw

Geschikt voor foto- en video-opname.

Sneeuwmachine huren

Simuleer het kerst gevoel!

Sneeuwmachine huren sneeuw

Stroom erop en spuiten maar!

Overige informatie.

Mocht u vragen hebben over de Entour Snow sneeuwmachine of advies nodig hebben (bijvoorbeeld of deze geschikt is voor uw evenement), kunt u uiteraard bellen of mailen. Onze medewerkers zitten elke dag voor u klaar.
Klik hier voor de Contact pagina.

Wanneer u dit product bestelt, wordt het geleverd in een voor transport geschikte case. U kunt er echter ook voor kiezen om dit product – en al onze overige producten – te laten bezorgen door onze bezorgdienst.
Klik hier voor de pagina Bezorgen en Ophalen.

Op al onze artikelen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Bestel