Fazer hazer rookmachine ADJ Entourage

50,- per dag (60.50 incl. BTW) Bestel

Fazer

Lichte nevel, ideaal voor licht- en laserstralen!

Breng de lichtshow tot leven met een fazer. Deze machine creëert een zeer lichte nevel, waardoor lichtbundels en laserstralen zichtbaar worden; erg vergelijkbaar met een hazer. Een fazer en hazer hebben meerdere voordelen boven een rookmachine. Zo hoeft hij minder lang op te warmen voordat hij gebruiksklaar is, kan hij continu doorgaan zonder pauzes en puft hij geen dikke rookpluimen uit, maar een constante stroom. Het mooie is dat de machine wel gewone rookvloeistof gebruikt. Hij is hier echter zeer spaarzaam mee, zodat u gegarandeerd uw hele evenement lang de gewenste rooksluier heeft.
De fazer heeft tevens een ingebouwde ventilator, zodat de rook direct goed verspreid wordt door de zaal. Zowel de dikte van de rook als de kracht van de ventilator zijn in te stellen via een zeer eenvoudig menu. Als laatste is met een handig klepje de richting van de nevel te bepalen.

Wanneer u dit product huurt krijgt u:
► Fazer rookmachine.
► Alle nodige kabels.

TIP 1: Rookmachines krijgt u altijd mee met een volle tank. Dat hoort bij onze service.
TIP 2: De hazer wordt geleverd in een handige en stevige flightcase.
TIP 3: Als u onbekend bent met dit product, krijgt u van ons een uitleg over de eenvoudige werking. U kunt ook altijd even contact opnemen wanneer u er niet helemaal uitkomt.

Aanraders bij de hazer.

 Overige informatie.

Nieuwsgierig, maar nog niet overtuigd of dit product iets is voor uw evenement? Neem gerust contact op, dan geven wij advies op maat. De tevredenheid van de klant gaat bij ons boven de portemonnee!

Dit artikel kan – net als alle andere artikelen op onze website – bij u bezorgd, geplaatst en aangesloten worden. Bekijk hier de transporttarieven.

Op zoek naar de Algemene Voorwaarden? Klik op deze link!

Bestel