MagicFX Powershot

25,- per dag (30.25 incl. BTW) Bestel

MagicFX Powershot

Handige confetti shooters.

Een MagicFX Powershot is de meest eenvoudige manier om confetti en streamers te schieten van dit moment. De bediening ervan is zeer eenvoudig (één druk op de knop) en mede daarom zijn ze zo populair. De Powershots gebruiken vooraf gevulde wegwerp kokers welke een drukpatroon met stikstof bevatten voor een krachtig effect. Deze zogeheten electric cannons (elektrische schietbuizen) zijn verkrijgbaar in 40 cm. en 80 cm. gevuld met slowfall confetti en/of streamers.
Hoewel confetti heel feestelijk is, krijgen we van klanten vaak vragen omtrent het opruimen ervan. Mocht u hier totaal geen behoefte aan hebben, zijn streamers wellicht een idee. Deze lange stroken laten zich veel makkelijker opruimen dan hun gesnipperde tegenhangers.

MagicFX Powershot

MagicFX Powershot.

Confetti in alle kleuren te krijgen

Confetti in alle kleuren te krijgen.

Confetti Streamers Blauw

Streamers geven minder rommel.

De Powershots worden exclusief de cannons verhuurt. Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare soorten en lengtes.

50cm Confetti Metalic
50cm Confetti Paper
50cm Streamers Metalic
50cm Streamers paper
80cm Confetti Metalic
80cm Confetti Paper
80cm Streamers Metalic 
80cm Streamers paper

De Powershots en de bijbehorende buizen zijn voordelig, besparen veel tijd en zijn snel en eenvoudig te gebruiken. Powershots werken op 220V waardoor ze geschikt zijn voor iedere gebruiker. Met een bijgeleverd blokje hoeft u slechts één knopje te drukken. Omdat ze tevens met DMX of draadloos te bedienen zijn, zijn ze dus voor zowel amateur als professioneel gebruik. De Powershots kunnen op de grond worden geplaatst of worden opgehangen d.m.v. een baseplate of een mini coupler. U kunt ze natuurlijk met eigen middelen ophangen.

Voor een duidelijke uitleg zie onderstaande film.

Specificaties:

Afmeting: 13 cm. x 12 cm. x 16 cm. x 17 cm.
Gewicht: 1.7 kilogram.
Voltage: 220 Volt.
Power: 100 Watt.
Vulling: Electric Cannons.
Bereik: Slowfall confetti tot 12 meter en streamers tot wel 20 meter!

Interessante opties bij de MagicFX Powershot.

Omdat de MagicFX Powershot bovenal gebruikt wordt bij (winkel-) openingen en evenementen, hebben we hieronder een selectie gemaakt van producten die een goede combinatie vormen.

Vragen, advies, tips en opmerkingen.

Voor al het bovengenoemde kunt u terecht bij onze zeer vriendelijke klantenservice. We zitten klaar om naar uw wensen te luisteren en u het best mogelijke advies te geven.
Neem contact op!

Geen zin om alles zelf aan te sluiten? Laat ons uw bestelling bezorgen en opbouwen. Sterker nog, we kunnen het geheel ook nog voor u bedienen! Zo heeft u geen zorgen over het technische gedeelte van uw feest of evenement.
Gaan naar de pagina Bezorgen en Ophalen.

Bestel