PartyZaan Sparkular special effect vuur vonk pyro

125,- per dag (151.25 incl. BTW) Bestel

  • Excl. granulaat

Sparkular vuurwerkfontein

Spuit vonken tot 4,5 meter hoog!

De Sparkular vuurwerkfontein is een nieuw en revolutionair effect op de markt. Het apparaat spuit op commando vonken recht omhoog. De vonken zijn niet heet en daardoor is het effect zowel binnen als buiten te gebruiken. Het apparaat geeft verder geen rook of nare geurtjes af, waardoor zijn gebruiksvriendelijkheid nog verder verhoogd wordt. Voor het gebruik van de Sparkular vuurwerkfontein is geen diploma, vergunning of pyrotechnisch atest vereist: iedereen mag ermee werken.

Het revolutionaire is dat het apparaat niet met charges van enkele seconden werkt, maar een compartiment met metaalpoeder (titanium composiet). Dit houdt in dat u met één ‘lading’ 10 tot 12 minuten op volle kracht kunt spuiten! U bestuurt de Sparkulars door middel van een lichtpaneel.
Dit effect is uitermate geschikt voor een bruiloft, (winkel) opening, allerlei soorten feesten en podia.

U krijgt:

  • 1 x Sparkular vuurwerkfontein.
  • Alle benodigde kabels.

 

Extra benodigdheden:

PartyZaan Sparkular vuurwerkfontein

Volledig veilig effect.

Sparkular Vuurwerkfontein video.

Overige informatie.

Meer informatie over dit product? Schroom niet om even contact op te nemen met onze vriendelijke medewerkers! Dit kan eenvoudig via de Contact pagina.

Weten wat het kost om dit apparaat te laten bezorgen en aansluiten door een van onze medewerkers? Bezoek de Transportpagina.

Op alle producten en diensten op deze website zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Bestel