Bruiloft DJ.

0,- per dag ( incl. BTW) Bestel

Licht en geluid huren in Westzaan

Eenvoudig te bestellen, voordelig laten bezorgen!

Licht en geluid huren in Westzaan is nog nooit zo eenvoudig geweest. Omdat wij zo dichtbij gevestigd zijn, is bezorgen een zeer voordelige keuze.

Wij verhuren:

Licht.
Huur een licht setje of een losse lamp om uw feest wat vrolijker te maken. Denk aan een blacklight, een laser of een stroboscoop. Of een hele disco set!

Geluid.
Geen feest kan zonder goede speaker set. En wij hebben de beste!Twee speakers op statieven met een diepe bass unit. Power voor ruim 100 man. Ons voordeel: u kunt direct uw laptop, smart phone of tablet aansluiten!
Deze set sluiten wij gratis voor u aan.
Bekijk deze muziekinstallatie.

Special effects.
Een gewone rookmachine? Of juist een die 7 meter recht omhoog spuit? Dan bent u hier aan het goede adres!
Onder dit kopje vindt u ook de vlammenwerpers, de confetti shooter, de Co2 jets en de stage fans!

Slush.
IJskoude verkoeling tijdens hete dagen! Trakteer iedereen op uw feest op hun favoriete smaak of kleur slush. Aardbei, banaan of citroen. Blauw, groen of roze. Uiteraard met bekers en de rietjes die erbij horen!

Bruiloft.

Bijna maandelijks staan wij in Hotel-Café-Restaurant De Prins in Westzaan met onze Bruiloft DJ show. Wij zijn trots op deze nauwe band en het vertrouwen dat wij krijgen van de geweldige mensen die er werken.

Het is vaak een opluchting voor bruidsparen om te horen dat we al een goede samenwerking hebben. Het geeft van beide partijen vertrouwen weer. De regels en afspraken zijn al bekend en er vallen weer wat zorgen weg. Er moet immers al genoeg geregeld worden!

Licht en Geluid huren in Westzaan.

Licht en Geluid huren in Westzaan.

PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam

Alles voor een geslaagd feestje!

De Prins, Westzaan

De Prins, Westzaan

Waar mensen zijn, zijn vragen. Heeft u er een? Stuur gerust een berichtje via het contact formulier.

Wij hebben een vestiging aan de rand van Westzaan. Daarom is bezorgen super voordelig! En kleine sets bouwen wij voor u op. Gratis en voor niets!
Bekijk het bezorgen en opbouwen.

Bestel